23948sdkhjf

Teknikmagasinet med ny look

I helgen invigde detaljhandelskedjan Teknikmagasinet ny butik i Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm som både ska fungera som testyta för nytt butikskoncept men även för

I helgen invigde detaljhandelskedjan Teknikmagasinet butiken i Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm som uppdaterats med ett nytt inredningskoncept.

– Fysiska butiker kommer fortsatt att vara en viktig del i vårt omnikanalerbjudande och Teknikmagasinets flaggskeppsbutik i Mall of Scandinavia är första steget i en planerad uppgradering av våra fysiska butiker. Där kommer vi att testa ett nytt butikskoncept som lyfter fram vårt kunderbjudande på ett bättre sätt än tidigare, säger Ulrika Göransson, vd, för Teknikmagasinet i en kommentar.

Förutom nytt butikskoncept ska den ombyggda ytan även fungera som ett testkoncept inför framtida omgörningar och uppdateringar av kedjans fysiska butiksnät men också för nya produkter och tjänster.

– Butikens egen färgskala har tonats ned för att lyfta fram vårt produkterbjudande på ett tydligare sätt. Då mobilreparationer är en viktig del av vårt kunderbjudande framåt har vi gett mobilverkstaden större utrymme i butiken. Vi har även minimerat kassadiskarna och öppnat upp så att våra kunder får access till hela butiken och all marknadskommunikation sker via digitala skärmar”, säger Ulrika Göransson vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094