23948sdkhjf

Tredje butiken för Alternativet

Livsstilskonceptet Alternativet, som sedan tidigare har butiker i Sickla köpkvarter och Farsta centrum, öppnar butik om 200 kvadratmeter i gatuplan i Hornstull Centrum på Södermalm i Stockholm. Butiken som öppnar den 24 september är inrymd i Kicks tidigare lokaler bredvid H&M Home.

– Alternativet ska vara den perfekta presentbutiken. Här kan du slinka in för att handla en snygg outfit, något nytt till hemmet eller en gå-bort-present till middagen, säger Stina Höög Ahlstrand, som tillsammans med Lars Rabenius, Thomas Fjellström, Andreas Giambanco och Stina Höög Ahlstrand ligger bakom konceptet.

I sortimentet finns mode, inredning, presenter och accessoarer och från start finns 25 varumärken bland andra Leveté Room, Just Female, Brixtol, Carhartt Wip, Stine Goya, By On, Isa Deco, Tropical Scandinavia, Maison Berger och Birkenstock.

– Alternativet Hornstull ska vara en inspirerande butik i ständig rörelse och förändring. Med ett brett utbud av varumärken som är rätt i tiden kommer konceptet komplettera vårt övriga utbud och fylla ett behov som vi vet varit efterfrågat, säger Sara Falkevik, marknadsansvarig Hornstull Centrum.

Första butiken för Alternativet öppnade i Sickla Köpkvarter i Nacka i Stockholm i mars 2019 och i april i år öppnade butiken i Farsta centrum.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078