23948sdkhjf

Här öppnar Ikea också

Kommunicerar ytterligare öppning för nya konceptet med planeringsstudio.

På fredag den 24 september öppnar Ikea planeringsstudio på Kungsgatan i centrala Göteborg. Nu står det klart att möbeljätten även ska öppna yta för det nya butiksformatet i Frölunda Torg i november eller december.

– Samtidigt som vi nu står redo att välkomna kunder till vår nya planeringsstudio i Göteborg City är vi glada över att kunna dela med oss av nyheten att vi snart också öppnar upp på Frölunda Torg. Det är ett bra läge för oss på Ikea att nå ut med vår heminredningskunskap och tillsammans med kunder och medarbetare utveckla detta nya butiksformat, säger Anders Henricson, varuhuschef på Ikea Bäckebol som hanterar den nya ytan.

I juli öppnade Ikea planeringsstudio, ett mindre butiksformat med rådgivning, i Bromma Blocks i Stockholm och sedan dess har Ikea öppnat yta för formatet i Ingelsta Shoppinggalleria i Norrköping och därtill väntar öppningar i Nova i Lund och i Grand Samarkand i oktober, i Hallarna i Halmstad i november och Sickla i Stockholm i vinter.

Totalt siktar Ikea på ett tiotal så kallade planeringsstudios runt om i Sverige som komplement till möblejättens övriga satsningarna i Sverige som inkluderar ett nytt, större varuhus i Kållered, vars öppningsdatum skjutits upp,  och ett cityvaruhus i Gallerian på Hamngatan i centrala Stockholm. Därtill ska Malmövaruhuset utvecklas.

– Med denna satsning vill vi inte bara göra det enklare för kunder att ta del av möbler och heminredning, utan även göra det lättare för fler att inspireras och få personlig hjälp av våra heminredningsexperter. Vi vill att fler ska känna att vi finns där när de behöver hjälp med att hitta mer hållbara lösningar som underlättar i vardagen – både hemma och på jobbet, säger Reza Shomali, utvecklingschef på Ikea Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453