23948sdkhjf

Ny logistikchef hos Åhléns

Ska leda utvecklingen av varuhuskedjans logistikförsörjning och kommer närmast från en liknande roll hos Sportamore.

Åhléns har rekryterat Sema Söderhäll till posten som chief supply chain officer. Hon tillträder i september har enligt ett pressmeddelande ”en gedigen bakgrund och erfarenhet av att jobba med logistik, e-handel och etableringsprocesser” och har ett förflutet från olika ledande roller på Apoteket AB och H&M.

Hon kommer senast från posten som chief logistics officer hos Sportamore där hon var ansvarig för e-handlarens högautomatiska lager och den framtidssäkra logistiklösningen.

– Vi är otroligt glada över att välkomna Sema som ny chief supply chain officer hos Åhléns. Hon blir en nyckelspelare i vår transformationsresa till en fullskalig och kundfokuserad opti-spelare som i rätt tid och på rätt plats ska leverera relevanta produkter inom mode, hem och skönhet till våra kunder. Med sin gedigna erfarenhet av kund- och datadrivet arbetssätt, logistiska lösningar och etableringsprocesser blir det en fantastisk match för oss, säger Annica Hagen, vd Åhléns, i en kommentar.

Åhléns storsatsar på det nya automatiserade centrallagret i Rosersberg som invigs under andra kvartalet nästa år och som väntas öka varuhuskedjans kapacitet och leveransförmågan med kortare leveranstider i hela logistikkedjan. 

– Det är fantastiskt roligt att bli en del av Åhléns och att få kliva ombord i en så spännande och framåtlutad utvecklingsfas som företaget befinner sig i. Jag ser nu fram emot att tillsammans med teamet utveckla vår framtida Supply chain, och med avstamp i kundernas behov sätta Åhléns på kartan som marknadens mest attraktiva kundupplevelse, säger Sema Söderhäll i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078