23948sdkhjf

Ska expandera Sneakerstvätten – samarbetar redan med MQ Marqet

Skofixarkonceptet har ny vd och delägare.

Skönhetskedjan Kicks tidigare vd Pontuz Bjelfman blir vd och delägare i Sneakerstvätten grundad av Jens ”Jesse” Wallin och Oscar Wallin och vars första enhet öppnade på Hornsgatan 156 i Stockholm våren 2021.

– Jag träffade grundarna Jens “Jesse” Wallin och hans son Oscar Wallin på en afterwork i somras och föll direkt för idén att jobba ihop, säger Pontuz Bjelfman och fortsätter;

– Jag tycker att konceptet är lysande och helt rätt i tiden med sitt hållbarhetstänk, och den familjära stämningen i lokalen på Hornsgatan i Stockholm är helt unik, säger Pontuz Bjelfman vidare.

Som namnet antyder erbjuder Sneakerstvätten kunderna tvätt och restaurering av sneakers och arbetar under parollen ‘the shoe must go on’. Arbetet utförs för hand och enligt företaget med miljövänliga rengöringsmedel. Tjänsten har varit välkomnad menar grundarduon och uppger att det varit full fart sedan start.

Aktören har därtill ett samarbete med MQ Marqet där modekedjans kunder kan lämna in sina sneaker i 90 butiker över hela landet för att få dem tvättade. Nu är ambitionen att expandera verksamheten. 

– Under Pontuz år på Kicks växte kedjan från ett 50-tal till närmare 250 butiker. Vi är övertygade om att han kommer att kunna växa Sneakerstvätten ytterligare, både i Stockholm och övriga Sverige, säger Jesse Wallin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078