23948sdkhjf

Öppnar ny butik för Jeansbolaget

Trio bakom ny butik för denimkedjan.

I december öppnar Alexander Dalsten, Johan Bergman och Jonas Jansson butik för Jeansbolaget i MQ:s tidigare lokaler på Holmgatan i Falun.

– Det känns helt rätt att stärka vår närvaro i Dalarna. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder en personlig upplevelse och ett grymt utbud av kvalitativa plagg. Vi har ett gott samarbete med Diös på flera orter och ser fram emot att stärka vår relation genom en etablering i Falun, säger Alexander Dalsten, butikschef och delägare, Jeansbolaget.

Jeansbolaget är grundat 2016 och har butiker över hela landet. Två av butikens tre delägare, Johan Bergman och Jonas Jansson, driver sedan tidigare butiker för Jeansbolaget i Flanör i Gävle respektive i Valbo.

Enligt fastighetsägaren Diös uppgraderas nu ytskikten i lokalen medan stora delar av ytans befintliga inredning återbrukas och görs om för att matcha denimkedjans koncept.

– Jeansbolagets etablering på Holmgatan innebär ytterligare en attraktiv anledning att besöka stadskärnan. Här skapas en modern butik på ett hållbart sätt. Kedjans tydliga denimfokus och gemytliga serviceinriktning tilltalar en bred målgrupp, och vi är övertygade om att satsningen kommer bidra till ett ökat flöde av människor i området, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109