23948sdkhjf

Amazon har öppnat första 4-star-butiken utanför USA

De olika sektionerna i butiken ska reflektera vad kunderna redan visat intresse för i e-handeln.

E-handelsjätten Amazon har öppnat sin första 4-star-butik utanför USA. Butiken ligger i Bluewater, sydost om centrala London. 

Som tidigare rapporterats har e-handelsjätten lagt om strategin och ska nu expandera även i det fysiska busiknätet. Den varuhusliknande butiken i Bluewater är tänkt att direkt reflektera vad kunderna visat intresse för på Amazons brittiska e-handelsplattform i form av elektronik, leksaker, spel, böcker, köksutrustning, heminredning med mera. Kunderna får också tillgång till hela Amazons eget prylsortiment, inklusive Kindle-läsplattor, surfplattor och smarta högtalare.

4 star-butiken, vars namn syftar på att allt som säljs ska ha fått minst 4-stjärniga recensioner, kommer att anpassa sortimentet efter rådande trender. På öppningsdagen bestod det bland annat av Mattel-leksaker, de senaste Lego-byggsatserna och de lokalt bästsäljande böckerna.

Butiken är indelad i olika sektioner som Most Wished For, “Trending in Bluewater“ och “Most Gifted“.

Varje del av butiken är designad med kunderna i främsta rummet och vi tror att de kommer att bli förtjusta över det kurerade urvalet av de mest älskade produkterna till bra priser, möjligheten att testa Amazons senaste prylar och bekvämligheten det innebär med pick up och retur av varor, kommenterar Andy Jones, director, Amazon 4-star i Storbritannien, på Amazons egen blogg. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.098