23948sdkhjf

Han blir operativ chef på Iboxen 

Den 18 oktober tillträder Carl-Anders Keller som ny operativ chef på infrastrukturbolaget Iboxen.

– För att klara den ökande volymen av paket­ och för att effekten på samhället även framgent ska vara positiv behövs investeringar i ny och förbättrad infrastruktur av leverans­boxar. Det ska bli fantastiskt kul att tillsammans med mina nya kollegor på Iboxen, handlare, kommuner, fastighetsägare och logistikbranschen bidra till en mer hållbar logistikkedja, säger Carl-Anders Keller i ett pressmeddelande. 

Han har tidigare varit försäljnings- och marknadsdirektör på DHL frakt i Sverige och kommer närmast från Postnord där han var försäljningsdirektör. 

Iboxen bygger för närvarande ut leveransboxar med förhoppning om att alla invånare i landet ska kunna dels hämta, dels lämna paket via en box i nära anslutning till bostaden eller allmänna platser.  

– Iboxen är idag den enda oberoende aktör som inte konkurrerar med egna leverans­er utan enbart bygger ut, förvaltar och utvecklar en rikstäckande infrastruktur av leverans­boxar. År 2026 ska alla svenska hushåll ha en leverans­box nära sin bostad eller där de dagligen passerar. Vi behöver växla upp takten ytterligare och jag ser fram emot att göra det tillsammans med Calle och resten av teamet, säger Tim Jörnsen, vd på Iboxen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094