23948sdkhjf

Blir vice vd för Instabox

Logistiksnabbväxaren tillsätter vice vd.

Tom Englund blir ny vice vd för Instabox. Han kommer närmast från Tobii och ska vara delaktig i att skala upp logistikaktörens verksamhet med paketskåp, fler terminaler och expansion till nya marknader.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med det fantastiska teamet på Instabox. Vi är i en extrem tillväxtfas och behöver skapa förutsättningar och bygga upp oss organisatoriskt för att kunna matcha tillväxten framöver. Instabox är redan ett fantastiskt och innovativt bolag, och jag ser fram emot att ytterligare utveckla och förstärka det som gör att vi sticker ut i mängden. Jag ser fram emot att vara med och utveckla ett företag och en organisation i världsklass, som är det naturliga valet för branschens största talanger. Spännande tider ligger verkligen framför oss, säger Tom Englund, ny vice vd.

Tom Englund kommer närmast från Tobii och ska vara delaktig i att skala upp logistiksnabbväxarens verksamhet med paketskåp, fler terminaler och expansion till nya marknader.

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna Tom till Instabox och det är en mycket viktig rekrytering i ett viktigt skede för Instabox. Hans bakgrund och styrkor passar in perfekt när vi nu ska utveckla organisationen för att kunna säkerställa fortsatt tillväxt. Hans driv, engagemang och erfarenheter passar perfekt in hos oss, säger Alexis Priftis, vd och grundare i en kommentar.

På senaste tiden har Instabox även rekryterat Leilei Tong, en interrnekrytering, till rollen som hållbarhetschef, Victor Melander till posten som kommunikationschef och Laurens Zanoli till försäljningschef för Benelux.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.081