23948sdkhjf

Nordstan med ny ledarduo

Tillförordnad vd får fortsatt förtroende och därtill plockar köpcentrumet in en ny marknadschef.

Helena Lindqvist har tillträtt tjänsten som ordinarie vd för köpcentrumet Nordstan i centrala Göteborg.

Hon har varit tillförordnad vd sedan februari i år och innan dess var hon Nordstans ekonomichef.

Därtill har köpcentrumet rekryterat en ny marknadschef vid namn Niklas Lundin som från den 22 november ska leda Nordstans kommunikations- och marknadsarbete framåt.

– Nordstan organiserar för en omstart, och det handlar både om en omstart efter pandemin och en omstart vad gäller Nordstans strategiska arbete inom centrumutveckling, marknadsföring och kommunikation. Från styrelsens håll är vi mycket glada över att Helena Lindqvist valt att tacka ja till det ordinarie uppdraget som Nordstans vd och att vi nu tillsammans hittat Niklas Lundin som får uppdraget att utveckla vår marknadsföring, säger Fredrik Ottosson, styrelseordförande för Nordstan.

Niklas har en bred erfarenhet från olika chefsroller inom kommunikation, media, försäljning, PR och CRM. Niklas har tidigare arbetat med starka varumärken på företag som KappAhl, Essity och Colgate Palmolive.

Innan Helena Lindqvist kom till Nordstan arbetade hon i fastighetsbranschen medan Niklas Lundin tidigare har arbetat på ledande poster inom kommunikation, media, försäljning och pr med varumärken som Kappahl, Essity och Colgate Palmolive.

– Jag känner mig mycket hedrad över förtroenden att få fortsätta leda Nordstan framåt. Retail-branschens snabba omställning påverkar oss, men samtidigt ser vi att kundernas intresse av att mötas för att uppleva saker tillsammans aldrig varit större än nu efter pandemin. Nordstan har med sitt fantastiska läge en stor potential att fortsätta utvecklas för att möta kundernas behov och önskemål. Jag ser fram emot att få driva denna utveckling tillsammans med mitt team, övriga fastighetsägare och Nordstans alla hyresgäster, säger Helena Lindqvist, vd Nordstan i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141