23948sdkhjf

Stihl öppnar yta hos Gårdsman

Stihl öppnar yta om 200 kvadratmeter som blir en del av av Gårdsman i Jönköping som sedan tidigare är återförsäljare av leverantörens produkter och maskiner för trädgård, skog och grönytor.

– Det är en intressant satsning och helt rätt för oss att vara en del av det kompetenscentrum Gårdsman skapar. De samlar bred kompetens och service under ett tak och kunderna kan göra sina inköp i butik eller online. Den fysiska butiken har en framtid om vi möter kundens krav och önskemål om en stark köpupplevelse, det gör man här. Vi arbetar med flera intressanta möjligheter att fortsätta bygga starka kundupplevelser genom konceptbutiker för Stihl, säger Hans Gustavsson, landschef för företaget i Sverige.

Ytan hos Gårdmans blir den första i Norden och förutom produkter och maskiner har företaget satsat på teststationer och demoytor och konceptbutiken rymmer även en varumärkesbutik med arbetskläder, leksaker och andra kringprodukter.

– Vi vill komma närmare kunden och erbjuda en upplevelse när de gör sina inköp. Att testa produkterna ger en tydlig bild av funktioner och det blir lättare att hitta rätt. Vi har även tagit fram nya förpackningar med tydliga och enkla beskrivningar, säger Hans Gustavsson, vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093