23948sdkhjf

Dansk kedja kliver in i absolut cityläge i Göteborg

Blir den fjärde butiken i regionen för detaljhandelskedjan.

Den 19 november öppnar Søstrene Grene butik om 350 kvadratmeter på Fredsgatan 9 till 11 i Göteborg. Butiken blir den 13:e för den danska detaljhandelskedjan i Sverige och den fjärde i Göteborgsregionen.

Enheten blir också den första i absolut cityläge i Göteborgsområdet där kedjan sedan tidigare även har butiker i Mölndal Galleria, i Allum i Partille samt i Kongahälla Center i Kungälv.

– Med ett centralt butiksläge på en av Göteborgs shoppingtätaste gator, där vi blir grannar med andra välkända och omtycka butiker, så är vi såklart väldigt glada och tacksamma. Jag och min personal är förväntansfulla inför att välkomna kunder till en ny spännande shoppingsupplevelse och att få presenterar det nya butikskonceptet, säger Christian Malholm, franchisepartner, Søstrene Grene, i en kommentar.

Butiken inreds enligt ett nytt koncept som sedan tidigare finns i butiker i Köpenhamn, Helsingfors och Trondheim.

– Sverige är en spännande marknad för Søstrene Grene. Det här blir vår 13:e butik, men den första med vårt nya butikskoncept som vi är mycket stolta över att få presentera. För oss är det viktigt att hitta rätt butikslägen nära våra kunder och Fredsgatan är ett fantastiskt läge. Det är med spänning vi ser fram emot att erbjuda våra befintliga och nya kunder i Göteborg "hygge" och en sinnlig shoppingupplevelse, säger Mikkel Grene, vd och delägare, i en kommentar.

Förutom fysiska butiker så har Søstrene Grene även webbutik i Sverige som lanserades tidigare i år.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079