23948sdkhjf

Jula öppnar 115:e varuhuset

Julas expansionen fortsätter och på onsdagen öppnade ett varuhus om 3 000 kvadrtameter i Flygstaden i Eslöv.

Redan på torsdagen är det dags för nästa öppning då detaljhandelskedjan även presenterar sitt nya varuhus i Falköping som blir det 115:e ordningen. Varuhuset öppnar i handelsområdet Ålleberg Center.

– Falköping är verkligen Julas hemmaplan med ett stort upptagningsområde i södra Skaraborg. Det är även många från Falköping som jobbar inom koncernen, exempelvis inom lager och kontor. Vi strävar alltid efter att vara nära kunden, det är viktigt och hållbart. Vi tror väldigt mycket på det nya varuhuset i Falköping, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef.

Jula får bland annat Willys som granne och varuhuschef är Charlotte Fjording som värvats till Jula från posten som butikschef för Stadium i Skövde.

– Vi tror mycket på Skaraborg och det känns mycket bra att nu kunna öppna varuhus nummer tre i regionen, efter Skara och Skövde. Falköping är även en viktig centralort för Jula Holdingkoncernen. Sedan tidigare finns torrhamnen med Jula Logistics på plats, och med det nya Julavaruhuset utvecklar vi verksamheten än mer i staden, säger Joachim Frykberg, vd, Jula i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078