23948sdkhjf

Från Dogman till Granngården

Har klivet på som ny e-handelschef för Granngården och får uppdraget att utveckla kedjans e-handel, förbättra köpupplevelsen digitalt och fysiskt samt öka försäljningen i digitala kanaler.

Mikael Andersson har rekryterats till posten som ny e-handelschef för Granngården. Han kommer närmst från rollen som marknads- och e-handelschef på Dogman.

– Med min bakgrund från att genomföra digitala omställningar, utveckla e-handel och implementera marknadsstrategier ser jag fram emot att fortsätta Granngårdens digitala resa, säger Mikael Andersson i en kommentar.

Mikael Andersson efterträder Monika Dagberg som lämnar Granngården efter åtta år för annat uppdrag utanför detaljhandelskedjan.

Han har ett längre förflutet inom e-handel och retail och har förutom Dogman arbetat som e-handelschef på City Gross och marknads- och försäljningschef på Solresor, och har arbetat både mot B2C och B2B.

– Man ska mötas av ett Granngården, oavsett kanal. Några steg mot detta är ett förstärkt leveranserbjudande, automationer, kundklubb och en mer utvecklad köpresa för ett mer personligt erbjudande för Granngårdens kunder. Och tillsammans med ett kompetent team som redan idag finns kommer vi bli en språngbräda in i framtiden för Granngården, säger Mikael Andersson vidare.

– Vi är väldigt glada att hälsa Mikael varmt välkommen till Granngården. Hans erfarenhet och kompetens kommer vara en viktig del av vår fortsatta framgång, säger Olof Fransson, vd, Granngården.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078