23948sdkhjf

Centrum lockar nya aktörer

Här testar bland annat Akademibokhandeln sitt nya pop up-koncept.

Tyresö Centrum i Stockholm lockar till sig fler butiker och under året har elsparkcykelförsäljaren EeVee och optikern iEye öppnat butiker. I månadsskiftet februari och mars nästa år öppnar EuroSko och Albrekts guld. Som tidigare aviserat så testar Akademibokhandeln under perioden den 22 november 2021 till den 31 mars 2022 ett pop-up-koncept i centrumet.

– Många har ändrat sitt köpbeteende under pandemin och börjat handla närmre hemmet och våra siffror visar att denna trend håller i sig även 2021. Många inser nog att det är både enklare och bekvämare att handla i det lokala centrumet och speciellt då vi har det mesta Tyresöborna kan tänka sig behöva, säger Helén Eijdercrona, centrumchef, i en kommentar.

Enligt ett pressmeddelande var antalet besökare under oktober 2021 3,9 procent högre än under samma månad förra året. Kommunen växer bland annat med nya bostäder vilket centrumledningen hoppas ska gynna handeln på sikt.

”Visionen är att Tyresö Centrum ska växa med nya, moderna och hållbara bostäder samt kontor, service och kompletterande handel”, heter det vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094