23948sdkhjf

Får nytt uppdrag hos Media Markt

Tidigare RNB-chef ny marknadsdirektör för elektronikkedjan.

Lars Jungerth har rekryterats till posten som ny marknadsdirektör på Media Markt i Sverige.

Han tillträder den 1 decmber och efterträder Caganur Atay Uctu. Lars Jungerth har arbetat som projektchef hos elektronikkedjan sedan i juni och har likt vd Magnus Håkansson ett förflutet inom RNB-sfären.

Innan han kom till Media Markt arbetade han som vd för Departements & Stores Europe AB, RNB:s tidigare verksamhet på NK.

– Lars har en lång och gedigen erfarenhet inom marketing och har haft ledande befattningar inom såväl detaljhandeln som inom andra konsumentnära verksamheter. Det är min starka övertygelse att Lars kommer bidra väldigt positivt till MediaMarkts framtida utveckling och det är med stor glädje som jag hälsar honom välkommen till oss på MediaMarkt, säger Magnus Håkansson, vd Media Markt i en kommentar.

Förutom RNB har Lars Jungerth även ett förflutet från posten som nordisk marknadschef för Canal Digital.

–Jag ser mycket fram emot utmaningen att ytterligare stärka MediaMarkts varumärke på den svenska marknaden. MediaMarkt är ett fantastiskt företag, och att tillsammans med en stark marknadsavdelning bidra till fortsatt tillväxt är en förmån, säger Lars Jungerth i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.079