23948sdkhjf

Ska ta Åhléns IT-arbete till nästa nivå

Åhléns har rekryterat Stefan Hasselgren till rollen som tillförordnad CIO, chief information officer. Rollen innebär att han får ansvar och uppdrag att vidareutveckla Åhléns IT-funktion och -förmåga.

Detta för att säkerställa att varuhuskedjans satsningar inom e-handeln ska falla väl ut.

– Vi är väldigt glada över att Stefan Hasselgren klivit in som tillförordnad CIO på Åhléns. När nu Åhléns ställer om hela verksamheten för att kunna bli en opti-spelare fullt ut med digital och fysisk handel i samverkan så är rätt IT-infrastruktur en viktig möjliggörare. Med Stefans gedigna erfarenhet och bakgrund inom IT och Retail blir han en mycket viktig tillgång för oss i vår digitaliseringsresa framåt, säger Annica Hagen, vd Åhléns i en kommentar.

Stefan Hasselgren har ett längre förflutet med arbete inom strategi, IT och supply chain inom retail och FMCG och har tidigare arbetat med bolag som Rusta, Lantmännen, Coop och Academic Work.

– Åhléns har en spännande resa framför sig att bli Sveriges ledande e-handlare med optimal fysisk närvaro som jag ser fram emot att få vara en del av fram till en permanent efterträdare som långsiktigt framöver kan ta Åhléns IT-arbete till nästa nivå är på plats, säger Stefan Hasselgren.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.079