23948sdkhjf

Inte bara padel för Footway – värvar tennisprofil till ny satsning

Ny bredare racketsportbutik ska serva kunder med kläder, skor och racket för tennis, badminton, squash och bordtennis.

Sedan tidigare har e-handlaren padelbutiken Belapadel, med padelprodukter från Wilson i samarbete med Fernando ”Bela” Belasteguín, men nu lanseras nya racketsportbutiken Racketnow.com på 24 marknader i Europa.

Sajten, som blir den nionde för Footway, ska föra ett sortiment för tennis, badminton, squash, bordtennis och padel och delar kundsupport, lager och logistik med övriga butiker på plattformen.

– Vi märker hur racketsporter ökar i popularitet och med Racketnow.com kommer vi kunna erbjuda ett brett utbud av produkter till racketsportutövare i hela Europa. Lanseringen visar på styrkan i vår plattform, där all infrastruktur redan finns och vi enkelt kan rulla ut nya butiker inischer där vi ser potential, säger Daniel Mühlbach, vd för Footway Group.

Till posten som ansvarig för den nya satsningen har Footway Group rekryterat tennisprofilen Gustav Land, som tidigare både har arbetat och tävlat inom tennis.

– Ambitionen är att Racketnow.com ska bli förstahandsvalet för både nybörjare och proffs som söker racketar, kläder, skor och tillbehör inom alla de stora racketsporterna. Med en datadriven approach och fokus på relevant innehåll ser jag fram mot att utnyttja skalbarheten i Footway Groups plattform och växa Racketnow.com i Europa, säger Gustav Land, General Manager för Racketnow.com.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.062