23948sdkhjf

Ska leda Dustins hållbarhetsarbete

Har ett förflutet hos H&M och Paulig Group.

Fredrik Rosenholm blir ny hållbarhetschef på Dustin. Han kommer närmast från en roll som hållbarhetsstrateg på managementkonsultföretaget Lynxeye.

– Dustin har kommit långt i sitt hållbarhetsarbete och ligger i framkant i branschen. Exempelvis inkluderar vi hela värdekedjans klimatavtryck i vår redovisning. Jag känner mig stolt och samtidigt ödmjuk inför uppdraget att tillsammans med mina kollegor fortsätta utveckla Dustins arbete för att nå de ambitiösa hållbarhetsmål vi satt upp för 2030, säger Fredrik Rosenholm.

Fredrik Rosenholm har 15 års erfarenhet av hållbarhetsarbete och har tidigare varit hållbarhetsansvarig för H&M:s leverantörskedja samt hållbarhetsdirektör på Paulig Group.

Dustin lanserade en ny hållbarhetsstrategi i september i fjol som är centrerad till klimatförändringar, resursförbrukning samt sociala ojämlikheter och bygger på de ambitiösa målen att aktören 2030 ska ha 0 klimatpåverkan i värdekedjan, vara 100 procent cirkulära och genomfört 100 åtgärder för att ytterligare förbättra arbetet inom social jämlikhet.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125