23948sdkhjf

Åhléns tidigare vd föreslås till Odd Molly-ägaren

Gustaf Öhrn, Anna E Öhlin och Per Törnberg föreslås som nya namn till styrelsen i We are Spindye. Bolaget aviserade nyligen om avtal om samgående med Best of Brands Europe genom förvärv av samtliga aktier i BoBG och där är Gustaf Öhrn sedan tidigare styrelseordförande.

Som en följd av sammangåendet hålls en extra bolagsstämman den 30 december 2021.

Åhléns och Stadiums tidigare vd Gustaf Öhrn, som även har ett förflutet som vd för J. Lindeberg, är förutom styrelseordförande i Best of Brands Europe, med dotterbolag och BGH Group AB, även styrelseledamot i bland annat BabyBjörn, Eton och Brav.

Anna E Öhlin, som arbetar med expansionsfrågor på Budbee, har ett längre förflutet i fastighetsbranschen på bland annat Skanska och Randviken Fastigheter samt inom ett fåtal familjeägda bolag. Hon är som styrelseledamot i bland annat Maskinaktiebolaget Värm-Dal, Transportteknik i Nybro Aktiebolag, Starketorp AB och Värmdal Recycling Machines AB.

Därtill föreslås MTG:s och Metros tidigare vd Per Törnberg till styrelsen. Han har i dag uppdrag som styrelseordförande i Klinga Logistikpark Holding med dotterbolag samt som styrelseledamot i bland annat Best of Brands Europe med dotterbolag, Mannax, NovAx, BKI Investment, Cellcomb, Körkortsjakten och han verkar även som extern rådgivare till RedBee/Ericsson och Axel Johnson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095