23948sdkhjf

Blir ny etableringschef hos Jysk

Rekryteras internt och efterträder Josef Sommarkrans som lämnar posten efter knappt två år.

Sara Winblad har tillträtt som ny etableringschef hos Jysk. Hon rekryteras internt, efterträder Josef Sommarkrans och kommer närmast från arbetet som etableringskoordinator och har arbetat för detaljhandelskedjan i fem år. 

– Mitt nya jobb innebär att jag ska utveckla Jysks butiksnät, jobba med nya etableringar, ometableringar och jobba med vårt stora treårsprojekt som innebär att alla butiker ska göras om till det senaste butikskonceptet, säger Sara Winblad i en kommentar.

I ett pressmeddelande uppger Jysk att Sara Winblad genom sitt tidigare värv som etableringskoordinator har djup insyn när det gäller hyresförhandlingar, ombyggnader, avfallsfrågor, energifrågor och stå i ständig kontakt med olika fastighetsägare och 
kommer spela en viktig roll i kedjans fortsatta expansion mot 165 butiker i Sverige. 

– I Jysk har vi ambitionen att rekrytera 90 procent av våra ledarpositioner internt. Sara har under flera år haft en utvecklingsplan parallellt med sin ordinarie tjänst för att vara förberedd på att överta rollen som Development Manager, säger Johan Sjödin, vd för Jysk i Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065