23948sdkhjf

Instabox lanseras i Tyskland

Under nästa år äntrar Instabox den tyska marknaden, och kommer inledningsvis erbjuda last mile-leveranser i Berlin, Hamburg och Nordrhein-Westfalen. Terminalerna kommer att finnas i Berlin och Düsseldorf till en början, men redan nu planerar Instabox för fler terminaler i landet.

Lanseringen i Tyskland är ett stort steg för Instabox. Sättet vi kombinerar miljömedvetenhet med en enkel och snabb kundupplevelse är något helt nytt på paketleveransmarknaden, säger Alexis Priftis, grundare och vd för Instabox i en kommentar.

Företaget verkar redan i Sverige, Danmark, Norge och Nederländerna där miljontals kunder får varor levererade till sig via paketskåp eller direkt till hemmet. När Instabox lanseras i Tyskland kommer skåpen placeras på bekväma platser.

– Tyskland passar oss bra. Det finns kulturella och geografiska närheten vi kan dra nytta av. Människor i Tyskland delar vår passion för hållbarhet, och vår service i Tyskland kommer att vara 100 procent fossilfri vilket kommer att vara unikt på marknaden. E-handelsbranschen växer stadigt, men när det gäller leveransmöjligheter har kunderna erbjudits den långa väntetiden och hemleveranser under dagtid som traditionella aktörer erbjuder, säger Alexis Priftis.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094