23948sdkhjf

Jaktia Umeå gör ännu ett förvärv

Köper sportfiskebutik och satsar på ny butik i vår.

I slutet av december i fjol förvärvade Jaktia Umeå anrika jakt och vapenhandlaren Vapencentrum. I och med affären stängs butiken för gott medan Jaktia Umeå storsatsar och inleder året med att öppna en ny butik om 2 000 kvadratmeter våren 2022 med fokus på jakt, sportfiske, båtar och utomhusliv.

Nu står det klart att Jaktia Umeå gör ytterligare ett förvärv som led i storsatsningen och förvärvar Blixt Sport Fiske med butik och serviceverkstaden Båt & Släp i Umeå.

– Förvärven av Blixt-Sport Fiske och Båt & Släp samt vårt tidigare förvärv av Vapencentrum i Umeå, följer vår plan att bli Norrlands största butik inom sportfiske, jakt, båtar, båtmotorer, utomhusliv m.m. Som en del i förvärven kommer vi under 2022 även öka vår satsning på e-handel, säger Jöns Petter Lidström, ägare Jaktia Umeå.

Förvärvet betyder att Blixt Sport öppnar butik i Jaktia Umeås nya lokaler.

– Blixt Sports utveckling de senaste åren har varit mycket bra och valet att utöver sportfiske, satsa på båtar och båtmotorer, har fallit mycket väl ut. För att ta nästa steg i Blixt-Sports utveckling är jag övertygad om att Jaktia Umeås storsatsning inom sportfiske, jakt, båtar, båtmotorer mm, samt ny butik, också är det rätta för Blixt Sports framtid, säger Ronny Brännström, Blixt Sport Fiske i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094