23948sdkhjf

Får fortsatt förtroende att driva apotek på Arlanda

Under hösten 2021 gick Swedavia ut med en ny upphandling om att få driva apotek på Arlanda flygplats.

Nu står det klart att Apoteksgruppen fortsatt får förtroende att driva apotek på flygplatsen och har säkrat avtal för två enheter på Arlanda till och med år 2028. Båda enheterna planeras stå nybyggda och klara under våren 2023.

– Det känns naturligtvis fantastiskt att fortsätta vara tillgänglig för våra kunder på marknadsplatser som denna. Att finnas för kunden och erbjuda ett ännu större utbud av egenvårdsprodukter och recept vid planerade eller oplanerade inköp bidrar till en säker och trygg start på utresa eller ankomst. Vi ser stor potential i den nya marknadsplatsen då vi tar oss an två stora lokaler, varav den ena kommer vara bra strategiskt placerad även ur ett varumärkesperspektiv och hjälpa oss bygga vårt varumärke starkare, säger Viktor Hjelmqvist, etableringschef på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppens enheter på flygplatsen ska ligga både i Terminal 5 och i Sky City. Apoteket på Sky City kommer fortsättningsvis erbjuda både egenvårdsprodukter och recept.

Den nya enheten i Terminal 5 blir en stor apoteksshop med ett utbud av egenvårdsprodukter med extra fokus på resor och livsstil.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078