23948sdkhjf

Tidigare mode-vd ny varuhuschef på Åhléns City Stockholm

Åsa Sånemyr har rekryterats till posten som ny varuhuschef för Åhléns City Stockholm.

Hon har ett längre förflutet i modebranschen och har bland annat varit vd för Hope och Lund Fashion, där modekedjorna Flash och Dea Axelssons ingick, och kommer närmast från det egna managemenkonsultbolaget New Day Stockholm.

– Det är fantastiskt roligt att Åsa Sånemyr nu kliver in i rollen som varuhuschef för Åhléns City Stockholm. Åhléns City är en fysisk manifestation av vårt varumärkeslöfte, med målet att alltid ha ett erbjudande och en köpupplevelse i toppklass som möter kundernas behov och drömmar. Vi står inför flera spännande utvecklingsmöjligheter som kräver en trygg och modig visionär ledare med passion för förnyelse. Vi är därför mycket glada över att just Åsa, med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av kundfokus och varumärkespositionering ska leda arbetet framåt, säger Annica Hagen, vd, Åhléns i en kommentar.

Åsa Sånemyr tillträder posten den 21 februari och efterträder Mattias Jacobsson som numera arbetar som försäljningschef för retail på Åhléns.

– Varuhuschef på Åhléns City Stockholm har alltid varit en drömroll för mig, bland annat då jag tidigare jobbat med varuhuset i egenskap av leverantör och för att jag är en frekvent kund. Jag tycker att Åhléns förändringsresa är superspännande och ser fram emot att få fortsätta utveckla, förnya och leda den ikoniska handelsplatsen som Åhléns City i Stockholm redan är. Jag hoppas kunna bidra med ett nytänkande och affärsinriktat ledarskap som kan inspirera medarbetare och stärka Åhléns Citys varumärke ytterligare, säger Åsa Sånemyr i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078