23948sdkhjf

Caroline Farberger lämnar Ica för riskkapitalbolag

Byter ut jobbet på Ica Försäkring för att bli arbetande styrelseordförande.

Caroline Farberger byter bransch och lämnar rollen som vd på Ica Försäkring för att istället bli partner och arbetande styrelseordförande för riskkapitalbolaget Wellstreet.

– Jag är väldigt stolt över vad vi som kollegor på Ica Försäkring åstadkommit tillsammans när vi byggt upp ett helt försäkringsbolag från grunden. Efter sex år har vi åstadkommit en omsättning på 800 miljoner, har över 200 000 kunder, och har nu en marknadsledande utveckling och en hälsosam vinst som kan ligga till grund för vidare tillväxt och expansion, skriver Caroline Farberger på Linkedin.

Förutom rollen som vd för Ica Försäkring har Caroline Farberger även varit en del av ledningen för Ica Banken men även suttit i styrelsen för Erik Penser Bank.

Wellstreet grundades 2016 och intresserar sig främst för fintechbolag har bland annat investerat i företag som Checkin.com, Tibber och Bambuser.

Caroline Farberger stannar kvar i sin roll som vd på Ica Försäkring fram till den 31 maj i år och Ica har inlett arbetet med att rekrytera en ny vd.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172