23948sdkhjf

Han blir tillförordnad vd för Qliro

I slutet av november framkom att Carolina Brandtman skulle lämna vd-posten efter tre år.

Nu har Jonas Arlebäck utsetts till tillförordnad vd för Qliro. Han tillträder den 1 februari kommer närmast från rollerna som vd för Lowell Sverige och finanschef för Lowell Norden.

– Det känns väldigt bra att vi snabbt lyckats rekrytera Jonas Arlebäck som tillförordnad VD. Jonas har relevant ledarerfarenhet från den finansiella sektorn samt erfarenhet från att arbeta i noterad miljö. Jag vill också tacka Carolina Brandtman för hennes utmärkta insatser som vd, säger Lennart Jacobsen, styrelseordförande.

Jonas Arlebäck har även ett förflutet från Handicare som finanschef och ansvarig för bolagets börsnotering 2017 och har tidigare även arbetat som managementkonsult på McKinsey och Accenture.

– Jag ser mycket fram emot att börja hos Qliro, ett bolag som jag känner som ett väldigt professionellt finansiellt bolag genom min nuvarande roll. Det ska bli spännande att få leda arbetet med att befästa Qliros position som den bästa betalpartnern till större och medelstora kundfokuserade e-handlare, säger Jonas Arlebäck i en kommentar

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094