23948sdkhjf

E-handelsbolag rekryterar inköps- och logistikchef

Har ett förflutet från H&M och Orkla.

Familjeföretaget Najell, som tillverkar och säljer gravid-, baby- och barnprodukter, har rekryterat Sara Schaedel till rollen som inköps- och logistikchef, head of purchasing and supply chain.

Rekryteringen följer på att bolaget ser en ökad efterfrågan och då såg behov att förstärka inköpsorganisationen.

– Vi är väldigt glada över den här rekryteringen och ser fram emot att kunna leverera bättre och fler produkter snabbare, säger Niklas Najafi Kristensen, som grundade Najell 2012 tillsammans med Freja Ljungdell Kristensen.

Sara Schaedel beskrivs ha en bred inköpsbakgrund och har ett längre förflutet från H&M som merchandise manager och inköpare men kommer närmast från Orkla och posten som senior inköpare.

Najell räknar med fortsatt stark tillväxt på både den inhemska marknaden och internationellt. Under fjolåret ökade bolaget takten, började utveckla fler produkter och såg ökad försäljning direkt till kund via egen e-handel.

– Mer och mer av vår försäljning går från egen hemsida och det är en utveckling som vi tror kommer fortsätta öka när vi tittar på våra tillväxtmarknader utanför Norden, säger Niklas Najafi Kristensen vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094