23948sdkhjf

Ska utveckla kultur och ledarskap hos Ellos Group

Charlotte Nord kliver på som ny HR-chef för Ellos Group och tar även plats i e-handelskoncernens ledningsgrupp.

– Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte till rollen som HR Director på Ellos Group. Charlotte har en gedigen erfarenhet och är en driven person som kan säkerställa att vi fortsätter att utveckla vår företagskultur med fokus på innovation, entreprenörskap och en strävan att överträffa våra kunders förväntningar på såväl hemmamarknaden i Norden som på andra marknader i Europa, säger Hans Ohlsson, vd, Ellos Group i en kommentar.

Charlotte Nord beskrivs ha lång erfarenhet av HR-frågor och kommer närmast från egen konsultverksamhet där hon stöttat bolag med strategisk HR-expertis. Hon har bland annat verkat som tillförordnad CHRO, chief human resources officer, hos skönhetskedjan Kicks.

Charlotte Nord har även ett förflutet från liknande poster inom Consortio Fashion Group, Bubbleroom, Academedia, Keolis och West Atlantic.

– Det som lockade mig med Ellos Group är drivet, det höga engagemanget och den varma kultur som finns här. Jag kommer initialt att lägga fokus på att utveckla den starka kulturen, samt att stötta våra chefer och medarbetare med ledarskap- och kompetensutveckling. På så sätt kan de fortsätta fokusera på det allra viktigaste för oss – att skapa mervärde för våra kunder, säger Charlotte Nord i en kommentar.

Charlotte Nord tillträder posten den 1 mars.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094