23948sdkhjf

Här öppnar modekedjan härnäst

Den danska herrmodekedjan Wagner fortsätter rulla ut sitt butikskoncept på den svenska marknaden. I slutet av februari öppnar butik i Asecs i Jönköping. Det blir den åttonde etableringen i ordningen. Butiken ska drivas av av samma franchisepartner som driver Wagner i Halmstad. 

– Det blir en toppmodern butik med den senaste omnichanneltekniken. I butiken installeras en stor touchskärm som kan expedieras av både personal och kunder, säger Sören Andersen, landschef för Wagner. 

Skärmen i butiken gör det möjligt att sälja varor från bolagets huvudlager och webbbutik. Målet är att minska gränsen mellan fysisk butik och e-handeln.  

– Butikens sortiment ökar markant med fler storlekar, färger och styles. Omnichannel ger högre omsättningshastighet, bättre möjlighet att skapa merförsäljning och inte minst att ge kunden bättre upplevelse, säger Sören Andersen vidare.  

Wagner har 21 butiker i Danmnark och 6 i Norge och säljer fyra egna varumärken.    

I Sverige finns butikerna i Ystad, Väla i Helsingborg, Hallarna i Halmstad, Frölunda Torg i Göteborg, Marieberg i Örebro, Erikslund i Västerås och i Sollentuna. Wagner hade tidigare även butik i Uppsala, men den stängdes för två år sedan i samband med coronapandemin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093