23948sdkhjf

Hedlundgruppen utser ny vd

Magnus Gahnström tillträder i vår som vd för AB Alrik Hedlund.

Hedlundgruppen tappade sin koncernchef när Magnus Kristoferson värvades till Jula Holding. I hans frånvaro tar Magnus Gahnström ett kliv uppåt från försäljningschef till vd för AB Alrik Hedlund.

– Det känns väldigt bra att vi har kunnat tillsätta denna position med en intern rekrytering. Magnus har lyckats mycket bra i sin nuvarande roll och känner väl till såväl företaget som våra stora kunder, säger Hedlundgruppens ägare Claes Hedlund i en kommentar.

Magnus Gahnström kom till Hedlundgruppen för ett år sedan, men har lång erfarenhet från detaljhandeln och har tidigare haft ledande befattningar på bland annat Malaco Leaf och Beiersdorf. 

Gahnström kommer att tillträda som vd under våren.

– Det känns väldigt roligt och spännande att få möjligheten att ta sig an vd-rollen. Jag är full av energi inför utmaningen men känner också en stor ödmjukhet att driva ett så anrikt bolag som AB Alrik Hedlund, som ingår i Hedlundgruppen, menar Magnus Gahnström.

Hedlundgruppen designar, producerar, importerar och marknadsför säsongsartiklar, skriv- och ritartiklar samt kort och present. AB Alrik Hedlund har större delen av den nordiska detaljhandeln som kunder.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109