23948sdkhjf

Utvecklar nytt handelsområde: ”Marknad med hög potential”

Fastighetsaktörerna Skåneporten och Lomma Tegelfabrik inleder samarbete för att utveckla ett handelsområdet, som i dag går under namnet Duverydsområdet, för sällanköpshandel, big box-handel och annan service i Karlshamn.

– Vi ser att det skapas tillväxt i Karlshamn. Det är dessutom en marknad med hög potential vilket gör det attraktivt för oss att investera i kommunen, säger Johan Tegner, fastighetschef på Lomma Tegelfabrik i en kommentar.

Det var i början av 2020 som Skåneporten Fastigheter och Karlshamns kommun tecknade avtal om förvärv och utveckling av ett stort markområde om totalt cirka 36 hektar utmed E22:an i Karlshamn. Projektet går nu enligt aktörerna i ett mer intensivt skede.

– Vi gläds över det stora positiva gensvar som vi fått från det lokala näringslivet för att etablera verksamhet inom Destination Duveryd. Det goda samarbetet med politiker och tjänstemän i Karlshamn skapar goda förutsättningar för fler etableringar, säger Andreas Meyer, vd på Skåneporten Fastigheter i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078