23948sdkhjf

Första butiken i Sverige för estnisk leksakskedja

Fler ommöbleringar och nyöppningar aviseras i Westfield Mall of Scandinavia.

Estniska XS Toys, som i Sverige blir XS Leksaker, öppnar butik om 443 kvadratmeter i Westfield Mall of Scandinavia i Solna i april.

– Anvol-teamet är stolta över att öppna sin första XS Leksaker-butik i Sverige hos Westfield Mall of Scandinavia. Vårt samarbete med URW har varit bra sedan start och vi tror att det kommer att utvecklas ytterligare under de kommande åren. Våra butiker är välkända internationellt för sitt breda utbud av trendiga leksaker och spel, samt för sin höga nivå av kundservice. Vi kommer att göra vårt yttersta för att behandla våra Mall of Scandinavia-kunder på samma sätt, säger Stanislav Nemko, styrelseledamot XS Leksaker i en kommentar.

 I Westfield Mall of Scandinvia tar XS Leksaker över efter Disney store.

Första butiken för XS Toys öppnade i Tallinn 2004 och har sedan dess växt till att omfatta . 50 leksaksbutiker i förutom Estland även Finland, Lettland, Litauen samt i Kaliningrad i Ryssland, Georgien och Uzbekistan. Sedan 2011 bedriver aktören även onlineförsäljning.

Förutom att XS Leksaker öppnar i gallerian så framgår att även JD Sports byter läge och öppnar en ny flaggskeppsbutik i River Islands tidigare lokaler. Däremot kan Klara Nygren, communications manager Nordic hos fastighetsägaren Unibail Rodamco Westfield, i nuläget inte berätta vilken aktör som tar över JD Sports nuvarande läge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095