23948sdkhjf

Från Clas Ohlson till Euroflorist

Pär Christiansen, ekonomi- och finansdirektör för Clas Ohlson, lämnar posten som han verkat på i nära fyra år, sedan juni 2018, då han kom till detaljhandelskedjan från en liknande post hon Gant.

Han arbetade även på vd-posten som tillförordnad under tre månader och innan vd Kristofer Tonström tillträdde för ett år sedan.

Pär har på ett fantastiskt sätt bidragit till arbetet i koncernledningen och utvecklingen av Clas Ohlson i stort under de senaste fyra åren då Clas Ohlson på många sätt förändrats för att möta nya behov och nya kundbeteenden. Detta är en resa som nu fortsätter med en solid finansiell ställning som bas, vilket ger oss bra förutsättningar för framtida tillväxt. Jag vill också passa på att rikta ett varmt tack till Pär för ett gott samarbete och alla insatser på Clas Ohlson och önska honom lycka till i fortsättningen, säger Kristofer Tonström, vd och koncernchef på Clas Ohlson.  

Pär Christiansen kommer att fortsätta i tjänst hos Clas Ohlson fram till sommaren och därefter tillträder han en liknande tjänst hos Euroflorist.

– Jag är glad att välkomna Pär ombord på Euroflorist-resan. Vi har redan börjat påskynda planerna i företaget och har en tydlig ambition att bli ledande inom den europeiska blomsterbranschen online. Pär kommer att vara en stark tillgång för den här resan framåt, säger Magnus Silfverberg, vd och delägare i Euroflorist.

En rekryteringsprocess för att hitta Pär Christiansens efterträdare hos Clas Ohlson påbörjas nu.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078