23948sdkhjf

Holdit renodlas och tillsätter vd

Holdit lämnar Proove Ab, ändrar namn och tillsätter Pontus Lindh som vd.

Västkustbaserade Holdit som designar och säljer mobilaccessoarer i 15 länder har tidigare legat under Proove AB’s paraply där alltifrån smarta hem, appar och belysning stått i fokus. Nu byter företaget namn till Holdit AB, lämnar Proove och tillsätter samtidigt den tidigare affärschefen Pontus Lindh som ny vd.

– Det känns oerhört roligt att Holdit får möjlighet att blomma ut i ett renodlat bolag. Vi har personal från Stockholm, Borås, Varberg och Göteborg, för att nämna några, och det känns fantastiskt att vi byggt ett varumärke som attraherar folk från hela landet, säger Pontus Lindh.

De senaste två åren har inneburit stark organisk tillväxt för Holdit. Sedan pandemins start har bolaget vuxit med 15 nya medarbetare och omsatte cirka 115 mkr förra året, vilket innebär en tillväxt på 50 procent under en tvåårsperiod.

– Vi har lärt oss att hitta nya vägar, ökat den digitala närvaron och skapat oss möjligheter att stärka varumärket. Nu gäller ökad satsning mot marknader så som Storbritannien, Japan och Tyskland där vi ser en stor potential, fortsätter Pontus Lindh, som har siktet inställt på en kvarts miljard i omsättning till 2023, något som skall uppnås genom den internationella expansionen, nya produktkategorier och nytänkande marknadsföring.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078