23948sdkhjf

Cdon rekryterar fler chefer

I förra veckan stod det klart att Cdon värvat Thomas Pehrsson till finanschef och Magnus Nanne till chief people officer med ansvar för bolagets HR-frågor.

Nu har Cdon även gjort klart med Martin Lundhgren som blir teknikchef, head of technology. Han tillträder den 21 februari 2022 och kommer närmast från posten som utvecklingschef hos Visma Draftit.

 Vi är väldigt glada att välkomna Martin Lundhgren till Cdon. Han har värdefull erfarenhet från att bygga skalbara och framtidssäkra lösningar, och vi ser fram emot samarbetet med Martin som ledare för utvecklingsarbetet inom vår teknik, säger Eldar Terzic, CPTO, i en kommentar.

Aktören har även rekryterat Madeilene Södarv till tjänsten som chief customer officer. Hon tillträder den 2 april och kommer närmast från Ikano Bank men har även ett förflutet från Eon, Duni och Ottoboni Group. Madeilene Södarv ska ingå i ledningsgruppen och ansvara för vidareutvecklingen av kundupplevelsen och marknadsföring.

– Jag är glad över att kunna välkomna Madeilene till CDON. Hon kommer att vara en nyckelspelare i att vidareutveckla och implementera våra många initiativ relaterade till kundupplevelsen och varumärkesutveckling, säger Peter Kjellberg, vd, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ikea inviger inspirationsstudio i Täby
Elgiganten expanderar i Skellefteå
Stadium ilsknar till – säger upp sina hyreskontrakt
Newhouse lanserar kundklubb
Välkänd möbelhandlare i konkurs
Best of Basic satsar dubbelt på Frölunda Torg
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.14