23948sdkhjf

Fler butiker ansluter till SGN Sport

SGN Sport Sverige som driver varumärkena Team Sportia, Bike Nation och Sportringen med närmare 250 anslutna butiker växer med ytterligare sex; Bikestore One i Söderhamn, Sams Cykel och Motor i Nybro, Fiske och Uteliv i Ystad, Nya Järnboden i Virserum, The Brand Studio i Nynäshamn och därtill tar Sportringen Outlet, som Dagens Handel skrivit om tidigare, över efter XXL:s lokaler i Töcksfors.

– Jag är tacksam över att fler sporthandlare ser fördelen att vara en del av SGN Sport. Dessa sportbutiker drivs alla av engagerade entreprenörer med stort intresse för sport och cykel. Det skall bli mycket spännande att fortsätta följa dem och jag hälsar dem varmt välkommen till vår familj, säger Lars Palmgren, vd för SGN Sport Sverige i en kommentar.

Familjeföretaget Bikestore One i Söderhamn drivs av Edmund Spaanheden, som tillsammans med sonen Felix erbjuder försäljning samt reparation och service på alla typer av cyklar, men även längdskidor. Sams Cykel och Motor i Nybro drivs av Sam Olofsson och Rickard som varit med i butiken sedan starten 2018.

Fiske och Uteliv i Ystad drivs av Per-Olof Hansson sedan 1989 då han tog över butiken.

Nya Järnboden i Virserum säljer byggprodukter men även cykel och sportprodukter, en kombination som lockat butiksägare Jakob Ståhlgren att ansluta till Sportringen.

I Nynäshamn driver Jenny Mattsson The Brand Studio som är specialister på försäljning mot företag och föreningar.

Dagens Handel har tidigare skrivit att Sportringen Outlet tar över efter XXL i Töcksfors och butiken om 3 000 kvadratmeter ska drivas av Teddy Andersson och Linus Storm som sedan 2018 står bakom två sportkedjans outlet-butiker längs gränsen, vid Töcksfors handelspark och i Charlottenbergs shoppingcenter. Fokus i sortimentet ska ligga på jakt, fiske och skidor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097