23948sdkhjf

Body Shop utser ny vd för Europa

Skönhetskedjan inrättar samtidigt en ny roll som global head franchise director.

The Body Shop gör förändringar i ledningen. Caroline Le Roch välkomnas som företagets nya vd för Europa. Hon ersätter Qasar Qayyum, som har utsetts till en ny roll som global head franchise director.

Caroline Le Roch har över 20 års global erfarenhet av skönhet och fackhandel. Närmast kommer hon från Godiva där hon varit stationerad i New York med titeln president for the Americas sedan 2019.

Qasar Qayyum har 20 år i företaget och har de sju senaste åren lett The Body Shop i Europa, Mellanöstern, Afrika och Latinamerika. I sin nya roll ska han fokusera på att bygga allt starkare partnerskap med franchisenätverket över hela världen.

Caroline är expertplacerad för att leda vår verksamhet i Europa och bygga vidare för att uppnå uthållig digital tillväxt och detaljhandelstillväxt för internationella varumärken. Qasar har lång erfarenhet av att arbeta med vår franchisegemenskap i EMEA och Latinamerika och kommer nu att ta sin kunskap och talang för att stödja våra fantastiska partners när vi driver vår verksamhet framåt tillsammans över Asien och resten av världen, kommenterar vd David Boynton.

Dessa utnämningar följer på tillkännagivandet i januari att Maddie Smith anslutit till The Body Shop som managing director för Storbritannien och Irland, och att Linda Campbell utsetts till global retail director.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Motonets nästa jättevaruhus till Örebro – ”Ett toppenläge”
Babykrisen lämnar ett tomrum: ”Vi följer utvecklingen noga”
Uppåt för apoteksbranschen men lönsamheten är låg
A Day’s March öppnar nytt på Södermalm
Här är Årets köpmän på Pressbyrån och 7-Eleven.
Kjell & Company öppnar, stänger och flyttar
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094