23948sdkhjf

Nya Pandobutiken ska bli ett aktivitetshus

Butiken på Väla i Helsingborg ska bli ett skyltfönster för det nya Panduroutvecklade konceptet.

Nu är det öppningsdags för den nya Pandobutiken på Väla i Helsingborg. Tanken är det nya butikskonceptet som utvecklats av Panduro ska upplevas som ett aktivitetshus.

Vår ambition är att vara något mer än bara en traditionell butik. Vi vill stimulera och engagera barn- och ungdomar till både lek och pyssel, inte minst då med inriktning mot ämnen som vetenskap, teknik och matematik. Vi tror att ett aktivitets- och upplevelsebaserat koncept som Pando är helt rätt i en tid när barn och unga spenderar allt mer tid framför skärmar av olika slag, kommenterar Peter Panduro, som är vice vd på Panduro och arbetar med företagets nyetableringar.

Hälften av sortimentet i Pandokonceptet utgörs av befintliga Panduro-produkter och andra hälften består av nya artiklar från leksaksbranschen. Vid sidan av vanlig handel erbjuds även aktiviteter i olika former, allt från experimentverkstäder och pyssel till ansiktsmålning och maskeradteman. Det kommer också att vara möjligt att hyra en del av butiken för att arrangera exempelvis barnkalas och liknande.

Panduro öppnade den första butiken för systerkonceptet Pando i Lund i november 2020. Butiken, som öppnar på Väla den 18 februari, är tänkt att bli ett skyltfönster för konceptet.

I samband med att vi öppnade en testbutik på Nova i Lund bröt pandemin ut. Vi har därför inte haft möjlighet att utvärdera konceptet fullt ut sedan vi utvecklade det. Därför är vi väldigt nyfikna på att se hur det kommer att fungera på ett starkt köpcentrum som Väla, där det finns en aktiv och framåttänkande fastighetsägare som Skandia Fastigheter. Det blir helt klart ett viktigt skyltfönster för oss, säger Peter Panduro.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Kjell & Company öppnar, stänger och flyttar
Babybranschen i kris – nu även Bonti i rekonstruktion
”Staten måste säkra butikernas hantering av kontanter”
Apotea: ”Anpassa transportförpackningar till e-handeln”
Samarbete och pandemi islossning för snabbväxande skokedja
Återbrukspionjär storsatsar i Malmö
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125