23948sdkhjf

Bang & Olufsen byter läge i Helsingborg

Hemelektroniktillverkaren Bang & Olufsen flyttar till en ny större butikslokal i Helsingborg och byter adress på Drottninggatan från 58 till 38.

– Vi har funnits i Helsingborg city under många år och haft en fantastisk utveckling. I samband med att vi kommer på plats i våra nya lokaler vill vi erbjuda våra besökare en ännu mer inspirerande upplevelse och mer plats för att uppleva Bang & Olufsens innovativa produkter av tidlös design och unikt hantverk. Det här ska bli den häftigaste butiken, av sitt slag, i Norden, säger Wim Schaake som drivit butiken i 20 år.

I samband med omlokaliseringen så väljer B&O att uppgradera såväl utbud som den fysiska upplevelsen. Den nya butiken ska omfatta två plan.

– Butiken skall inredas på två plan. På gatuplan blir det en välkomnande butik av Bang & Olufsens allra senaste butikskoncept. På andra våning skall vi skapa exklusiva livsstilsmiljöer för att ge en inspirerande atmosfär av möbler, ljus, ljud och bild. Här får vi också bättre förutsättningar att erbjuda inspirerande events och sammankomster för våra trogna kunder, säger Wim Schaake vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109