23948sdkhjf

Nu öppnar Dormy i Västerås

I fjol sommar kunde Dagens Handel berätta att Dormy satsar på att öppna varuhus i Erikslund i Västerås. Då kunde vd Anders Wall inte bekräfta något öppningsdatum mer än att varuhuset, som inryms i en nybyggd fastighet, skulle stå klart i tid till kommande säsong.

Nu står det klart att Dormys 13:e varuhus i Sverige öppnar den 2 mars. Varuhuset om 1 350 kvadratmeter har ett bland annat ett uppdaterat testområde i butiken med en ”hypermodern studio för custom fitting och helt nya burar för att testa de allra senaste klubborna” och därtill går det att få anpassade och skräddarsydda putters, heter det i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt kul! Västerås är ju en riktig golfstad och vi har avvaktat med den i en herrans massa år, men nu var det dags och passade bra in i tiden. Det känns roligt att städer som Västerås och Eskilstuna får lite närmare till en Dormybutik, säger Lars Johansson, delägare i Dormy i en kommentar.

Butikschef för det nya varuhuset blir Axel Bladh som tidigare varit custom fitter på Dormy Barkarby utanför Stockholm.

– Väldigt kul att öppna i ett område med många golfare och många banor i närheten av vårt varuhus, det är ju dagligen golfare från Västerås som har besökt Barkarbybutiken under åren. Av banorna i närheten har jag bara spelat Ängsö GK, så det ska bli kul att spela lite nya banor också. Jag ser fram emot att bygga nya relationer med våra kunder, nya som gamla. Men också att få mina medarbetare att trivas och lyckas i sina nya roller, säger Axel Bladh i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095