23948sdkhjf

Från Menigo till Panduro

Har även ett förflutet från flera roller inom lager och logistik hos Ica.

Dan Liljekvist har rekryterats till posten som logistikchef från supply chain director för Panduro. 

– Vi ser fram emot att välkomna Dan Liljekvist till Panduro. Dan kommer med gedigen ledarerfarenhet och har den kompetens vi önskar för att effektivt driva Supply Chain framåt och se till att vi har en logistik som ligger i framkant. Vi är övertygade om att han kommer att bidra till att Panduro utvecklas strategiskt, operativt och kan leverera en ännu bättre kundupplevelse. Dan tar även plats i Panduros ledningsgrupp, säger Rickard Kemfors, vd på Panduro i en kommentar.

Dan Liljekvist kommer närmast från posten som operativ chef, operations manager, hos Menigo och tillträder den 22 juni och ska ha sin bas på kedjans huvudkontor i Malmö. Förutom Menigo har Dan Liljekvist ett förflutet från flera roller inom lager och logistik hos Ica.

– Redan från första kontakten kändes det rätt i hjärtat. Panduro är ett välkänt, fint företag som möts av glädje när man pratar om det bland vänner och bekanta. Jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare skapa en logistik där våra kunder ska uppleva en snabb rörelse och kunna känna vilket högt engagemang och kundfokus vi har inom företaget. Sedan hoppas jag också kunna bidra med energi, glädje och ett bra ledarskap som är det viktigaste av allt, säger Dan Liljekvist i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094