23948sdkhjf

Nytt namn till Occhio Store by Aloud

Occhio store by Aloud stärker upp med Lina Hjortholt som General sales manager i butikens B2B-del.

Nu står det klart att Lina Hjortholt kliver in som general sales manager för butiken, skriver företaget i ett pressmeddelande. Lina Hjorthagen kommer att ansvara över B2B-försäljningen i den nya roll som hon axlar från och med den 1 maj enligt ett pressmeddelande.

Tidigare har hon arbetat i liknande roller på olika företag inom designbranschen, bland annat Vitra. Hon kommer senast från rollen som Sales Manager B2B på Kasthall Mattor och Golv. 

– Jag har följt Aloud/Occhio store by Aloud en längre tid och sett den den fantastiska resa dom gjort, alltid med kunden i fokus och med ett väl genomfört och professionellt arbete. Aloud är ett bolag som ligger långt i framkant både innovativt och kvalitetsmässigt, något som jag ser fram emot att få vara en del av. Det ska bli oerhört spännande att få vara med och utveckla nya affärsmöjligheter tillsammans med Aloud/Occhio Store by Aloudsäger Lina Hjortholt i ett pressmeddelande.  

Det tyska lampföretaget Occhio slog ihop sin påse med svenska Aloud, som riktar in sig på produkter inom smarta hem under våren 2021 när de tillsammans öppnade Occhio store by Aloud på Grev turegatan 19 i Stockholm.

Butiken satsar på försäljning av belysning och andra tekniska lösningar för hemmet, och i Occhio store by Aloud vill företaget att kunden ska få uppleva deras ljuslösningar i en interaktiv miljö. Butiken riktar sig både till privatpersoner men också arkitekter, inredare och ljusdesigners.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078