23948sdkhjf

Rowico Home öppnar i Stockholm

Möbeldesignföretaget Rowico Home öppnar showroom om 170 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

– Vi kan med glädje meddela att vi planerar att öppna ett showroom i Stockholm under maj månad, säger Rowico Homes vd Jessica Hammargren.

– Vi har under en tid letat efter en lokal med bra läge i Stockholm. När vi hittade denna fantastiska lokal med högklassig exponering mot en av Stockholms mest trafikerade adresser föll alla pusselbitar på plats, säger hon vidare.

Den nya lokalen ska fungera som en mötesplats för kundbesök, events och kontor. Men även slutkonsumenter är välkomna till showroom där det kommer finnas möjlighet att få råd och guidning av bolagets inredare. Beställning av bolagets produkter görs sedan via aktörens återförsäljare eller också läggs en beställning via den egna e-handeln som enligt bolaget fått en bra start.

Rowico Home har till vardags sin bas i Halmstad och det det nya showroomet blir enligt bolaget ”en viktig byggsten” framåt.

– Det medför att det blir lättare för oss att kunna möta våra återförsäljare som finns i mellan- och norra Sverige samt i utlandet. Vi ser fram emot att välkomna dem till en miljö som andas Rowicos Homes dna, säger Jessica Hammargren vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094