23948sdkhjf

Skechers rullar ut ytterligare en butik

Det amerikanska sneakervarumärket Skechers slår upp portarna till en ny butik i slutet av maj. Denna gång i Gränbystadens galleria, vilket blir den trettonde butiken i Sverige. Öppningen sker samma månad som Skechers premiär i Kista galleria.   

Butiken kommer att drivas av det danska företaget Sports Connection som är exklusiv distributör i Norden för skovarumärket. 

– Uppsala är en spännande stad och vi lockas av Gränbystadens stora besöksflöde. Vi ser fram emot att presentera våra kollektioner inom skor, kläder, strumpor, väskor och skovårdsprodukter, säger Peter Jörgensen, som är vd för Sports Connection.

Thomas Levander, fastighetschef på Atrium Ljungberg, ser etableringen som ett tecken på att det råder en framtidstro i området. Det senaste året har en rad etableringar skett i Gränbystaden: New Yorker, Pong, Jureskog och Saanso.

Skechers har sedan tidigare ett flertal butiker i Sverige, bland annat på Hylllie Boulevard i Malmö, Storgatan i Halmstad, Dialoggatan i Kungens kurva samt på Sveavägen i Stockholm. Totalt finns 55 butiker i Norden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11