23948sdkhjf

De kan kamma hem "Årets franschisekedja"

Elgiganten, Jaktia och Länsförsäkringar fastighetsförmedling är finalister till årets utmärkelse.

Utmärkelsen ”Årets franchisekedja” är Svenska Franchise Föreningens eget pris som delas ut till en medlem i föreningen. Vem som vinner offentliggörs på den Svenska franchisegalan på Grand Hôtel i Stockholm den 13 maj.

Tillväxt, lönsamhet och att vara en bra ambassadör för företagsformen är aspekter som är prioriterade för det företag som vinner priset. 

Årets finalister är:

Elgiganten. Ledande elektronikhandel som finns i hela norden med svenska rötter. 

– Att bli finalist i ”Årets franchisekedja” känns som en vinst i sig. Vi är både stolta och glada över den här finalplatsen. Elgiganten har ett starkt erbjudande och finns tillgängligt för svenska kunder oavsett hur eller var de vill handla. På fem års tid har vi öppnat ytterligare 27 franchisebutiker och varuhus runt om i landet och vi kommer fortsätta i samma riktning även framåt. Nu är 77 av våra 180 varuhus och butiker Franchiseägda, säger Per Handell, Kedjeledare Franchise för Elgiganten i en kommentar. 

 Jaktia. Har 35 butiker i Sverige med Jakt- och fiskeinriktning, och är därmed den största rikstäckande jaktbutiken i landet. 

– [..] Att uppmärksammas som en av finalisterna till ”Årets Franchisekedja” är ett erkännande av vår duktiga butikspersonal som verkligen kan det här med jakt och fiske. Vi var finalister redan förra året och hoppas att vi i år får kliva allra högst upp på prispallen. Det skulle kännas härligt, säger Jaktias vd Lars Martinsson i ett pressmeddelande. 

 Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Mäklerifranschise med 189 bobutiker/kontor. 

– Med nytänkande och tydlighet i affärskonceptet, engagerade medarbetare och ett ständigt fokus på kvalitet, bygger vi en trygghet och lokal expertis som uppskattas av kunderna i bostadsaffären. Att utses till en av landets mest framgångsrika franchisekedjor är något vi är mycket stolta över, säger Marcus Svanberg, VD på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078