23948sdkhjf

Citycon styr om inom marknad

Värvar ny marknadschef för Sverige och Danmark från AMF Fastigheter.

Citycon har rekryterat Caroline Sjöblom till posten som ny marknadschef för Sverige och Danmark. Hon efterträder Isabell Gent som i sin tur tillträdde en nyinrättad roll som marknadschef i Norden och Baltikum den 1 januari.

– Fastighets- och retailbranschen befinner sig i en väldigt spännande utvecklingsfas och det ska bli jätteroligt att ansluta till Citycon som är den största aktören inom köpcentrum i Norden och Baltikum. Jag ser fram emot att, tillsammans med teamet, fortsätta utveckla marknadsföringen för våra åtta gallerior i Sverige och Danmark i syfte att dra besökare till platserna, bygga varumärkeskännedom och bidra till ett ökat värde för Citycon som bolag, säger Caroline Sjöblom i en kommentar.

Caroline Sjöblom kommer närmast från AMF Fastigheter där hon arbetade som marknadsansvarig för Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian. Därtill har hon tidigare också arbetat med marknadsföring av butiker och restauranger på flygplatserna Arlanda och Landvetter.

Fastighetsjätten ska bland implementera en ny varumärkesstrategi och nya riktlinjer för varumärket på 34 gallerior i fem länder.

– Jag ser verkligen fram emot att få jobba i ett mer övergripande och nordiskt perspektiv och samla hela vårt marknadsteam i arbetet framåt. Jag är övertygad om att vi kommer att hitta positiva synergier genom att förtydliga vår marknadsstrategi och förbättra våra processer. Jag kommer även att se över vilka byråer och system vi behöver jobba med för att uppnå maximal effektivitet, säger Isabell Gent.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078