23948sdkhjf

Får chefsroll hos nybildad elektronikjätte

Elon Group värvar ny inköpschef från Media Markt.

Onur Dogay har rekryterats till posten som inköpschef, chief purchasing officer eller CPO, hos Elon Group. Elon Group blir namnet på den nybildade elektronikjätten efter sammanslagningen av Electra Gruppen och just Elon Group, en sammanslagning som väntas blir klar på fredag, den 13 maj.

Onur Dogay efterträder Per Levin på posten som efter att den nya ledningsgruppen kommunicerades den 25 februari valt att lämna.

Det känns fantastiskt bra att vi har lyckats rekrytera Onur Dogay till Elon. Onur har lång erfarenhet från retailbranschen och har i sina tidigare uppdrag verkligen visat goda resultat i sitt arbete och sitt ledarskap. Onur kommer att bli en verklig tillgång i den spännande resa vi som bolag har framför oss, säger Stefan Lebrot, vd på Elon Group.

Onur Dogay kommer närmast från Media Markt där han verkat som bolagets CCO i Polen.

Jag ser verkligen fram emot att starta min nya resa på Elon Group efter september. Tillsammans med Elon Groups ordförande, VD och ledningsgrupp har jag snabbt känt att vi hittat varandra och vi har ett stort engagemang i våra diskussioner. Jag är övertygad om att sammanslagningen mellan Electra och Elon kommer att ge stora synergieffekter för verksamheten och jag hoppas kunna bidra till dem med min bakgrund inom konsumentelektronik och mitt stora intresse för de produkter vi säljer. Tillsammans med den nya ledningsgruppen och våra team, det starka partnerskapet med våra branschpartners och vårt solida fokus på våra kunder är jag säker på att vi kommer att ta Elon Group till nya höjder, säger Onur Dogay i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Jysk vänder blad: ”Har varit ett bra år”
Digitala lösningar gör QR-koden het igen
Modebutik stänger efter ett år
Här vill Eko öppna – hoppas ånyo på fastighetsägarnas och kommunens goda vilja
Omflytt i Lidingö Centrum ska stärka erbjudandet
Elons resultat försämras: ”Det är lätt att bli fartblind”
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094