23948sdkhjf

Årets franchisekedja korad

Jaktia kammade hem utmärkelsen årets franchisekedja 2022 som delas ut av Svenska Franchise Föreningen. Priset, som var ett av flera, delades ut under Svenska Franchisegalan som ägde rum på Grand Hôtel i Stockholm.

– Franchise växer inom många affärsområden i Sverige som en del av en global trend att expandera bra företagsidéer med hjälp av franchise. Årets finalister och vinnare är tydliga exempel på den mångfald av branscher som franchise representerar och har samtliga bidragit på ett positivt sätt till att utveckla företagsformen, säger Johan Martinsson, vd Svenska Franchise Föreningen.

Motiveringen till utmärkelsen lyder;

”Årets vinnare har haft en otroligt bra tillväxt under de senaste åren. Kedjan har på ett praktiskt och konkret sätt engagerat sig i samhällsfrågor, tagit kontroversiella beslut och drivit viktiga frågor. Inte minst när det handlat om att ta ansvar och hjälpa det krigsdrabbade Ukraina. Vinnaren gör ett fantastiskt arbete som ambassadörer för driftsformen franchise och dess fördelar. Vi är efter att ha fattat vårt beslut helt säkra på att vi kan sluta jaga fler bevis, för vi har träffat rätt i vårt val av vinnare.”

Under galan delades pris ut även till årets nytänkare, årets marknadsförare, årets CFO, årets franchisetagare, framtidens franchise och årets franchisebragd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078