23948sdkhjf

Ny centrumchef till Liljeholmstorget galleria

Lotta Moos har nyligen tillträtt som centrumchef i Liljeholmstorget galleria, som ägs av Citycon.

Hon har tidigare varit inom Citycongruppen som tillförordnad chef under 2020 i Jakobsbergs centrum och Åkersberga centrum.  

– Som konsult har jag haft många uppdragsgivare under 10 år men något hände när jag kom till Citycon. Jag föll för den värme och professionalitet som finns i bolaget. Därför är det roligt att vara tillbaka, och att få vara med och påverka framtiden för ett av Stockholms mest spännande stadsutvecklingsprojekt är som en dröm som gått i uppfyllelse, säger Lotta Moos i en kommentar.   

Lotta Moos har tidigare arbetat som centrumchef för bland annat Sturegallerian, Bromma Blocks och Nacka Forum i Stockholm.

Under hennes chefskap för Nacka Forum byggdes gallerian ut till den dubbla storleken. I ett pressmeddelande berättar man att den erfarenheten kan bli värdefull inför den omställning som Liljeholmstorget galleria står inför, med tanke på stadsbyggnadsprojektet Re:Liljeholmen som börjar 2023 i området och som kommer leda till en utbyggnation av gallerian. 

Projektet innebär att ett nytt stadskvarter byggs fram på totalt 70 000 kvadratmeter. 6 000 av dessa kommer att vara publika ytor med handel och service. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094